FÜVESÍTÉS


Minden kert legfőbb ékessége az üdezöld, harmattól csillogó pázsit, ami azonnal megragadja a kertbe érkezők tekintetét. Ki ne vágyna egy ilyen csodálatos, zöld és természetes élettérre, amely a nap minden szakában megnyugvást ad és harmóniát sugároz? Életünk számos örömforrásának adhat teret egy jól karbantartott, tömött pázsit, amelyet mi megvalósítunk önnek az Ön igényeit és a kert adottságait figyelembe véve.


füvesítés Debrecen
füvesítés Debrecen kertépítés

A gyepfelület létrehozása többféleképpen történhet, legáltalánosabb módjai a szórva vetés és a gyepszőnyegezés.

A gyepszőnyegezés vitathatatlan előnye az azonnali esztétikai élményt nyújtó látvány. A gyepszőnyeg 40x250 cm-es tekercsek formájában érkezik és egy napon belül, szinte varázsütésre zöld oázissá változik az Ön kertje. A fűvetéssel szemben magasabb árfekvésű, de biztosítja Önnek a kész kert élményét. A gyepszőnyegről bővebben itt olvashat.

A szórva vetés által történő füvesítéssel is tudunk garantálni Önnek olyan minőséget és esztétikai élményt, amelyet a gyepszőnyeg nyújt. Több időbe telik a fűfelület kialakítása, mint a gyepszőnyegezés esetén, de sokkal olcsóbb, és biztosítjuk Önt arról, hogy megéri a várakozást.


füvesítés szolgáltatás
füvesítés szolgáltatás Debrecenben

A fűmaggal történő füvesítés során körültekintően és nagy szakértelemmel választjuk ki az Ön kertjéhez és az Ön igényeinek legmegfelelőbb fűmagkeveréket, figyelembe véve a várható terhelést, az árnyék- és szárazságtűrést, valamint a betegségekkel szembeni ellenállóképességet.Kizárólag a legmagasabb minőségű fűmagkeverékeket használjuk. Szortimentünkben a Barenbrug, a Scott (Everris) és az Eurogreen termékei szerepelnek, megrendelőink maximális megelégedésére.


füvesítés Debrecenben és környékén
Füvesítés és kertépítés Debrecenben

Mind a gyepszőnyeg, mind a szórva vetés gondos és szakszerű előkészítést igényel, amelybe beletartozik adott esetben a talaj cseréje vagy feltöltése, a gyommentesítés és adott esetben a vakondhálózás.

A fű kialakításának folyamata nem ér véget a vetéssel vagy a gyepszőnyegezéssel, hiszen a már zöldellő fű kizárólag gondos, szakszerű ápolással, karbantartással őrizheti meg esztétikus mivoltát és eredeti minőségét. A karbantartással kapcsolatos tevékenységünkről bővebben itt olvashat.