ÖNTÖZŐRENDSZER KIÉPÍTÉSE DEBRECENBEN ÉS KÖRNYÉKÉN


A hazai éghajlati viszonyok mellett az öntözés megkerülhetetlen kertjeinkben:

  • A szép, vitális gyep és a növények megkövetelik az öntözést, a víz valamilyen formában történő pótlását.
  • A kézi öntözés nagyon időigényes és körülményes. Mi levesszük az Ön válláról ezt a terhet professzionális öntözőrendszereinkkel.
  • A helyszín felmérése után precízen, számítógéppel megtervezett, modern anyagokból kiépített automata öntözőrendszereink a modern kerti öntözés minden követelménynek megfelelnek.
  • Öntözőrendszereinket kizárólag a Hunter és a Toro, a világ két vezető öntözéstechnikai cégének anyagaiból építjük meg.

 


öntözőrendszer debrecen
öntözőrendszer telepítés debrecen

Egy megfelelően beállított automata öntözőrendszer mellett Önnek mindössze annyi dolga van, hogy gyönyörködjön akertjében. Mivel a rendszer automatikusan juttatja ki a különböző növények számára külön-külön beállított ideális vízmennyiséget, Ön akár hetekre elutazhat, és mégsem kell amiatt aggódnia, hogy kiszáradt növények fogadják, kertje zöldellni fog.

Az automata öntözőrendszerek esőérzékelővel felszereltek, tehát nem kell tartania attól sem, hogy esős időbentúl sok vizet kapnak növényei, az öntözőrendszer, érzékelve az esőt, magától kikapcsol.


öntözőrendszer debrecen és környéke
öntözőrendszer kiépítés Debrecen

Az automata öntözőrendszer, mint ahogy a kert egésze is, folyamatos, de nem túl sűrűn történő karbantartást igényel. Ebbe tartozik a fagyok előtti víztelenítés, a tavaszi üzembe helyezés, a szórófejek esetleges beállítása vagy az alkatrészek javítása, cseréje, beszerzése (jól kivitelezett rendszer esetén maximum pár évente).

Összegezve tehát, az automata öntözőrendszerünk kertje szépségének és vitalitásának alapköve, amely Önnek időt és pénzt takarít meg, és növeli ingatlanjának piaci értékét is.

Az egészséges, üde gyep a magyarországi klímán nem kivitelezhető automata öntözés nélkül.

Automata öntözőrendszereinkre 5 év garanciát vállalunk, amennyiben ránk bízza az éves karbantartást.

Vállaljuk öntözőrendszerek kiépítését Debrecenben és környékén, de ha más helyszínen szeretné szolgáltatásainkat kérni, keressen fel minket megadott elérhetőségeinken és kérje ajánlatunkat!